Alennusta hammashoidosta

5.4.2024

Allekirjoitettu 2024-04-04

Oralin kanssa on tehty sopimus, että Kuopion Eläkkeensaajat saavat 10 % alennuksen hammashoidosta.

2 Sopimuksen kohde ja palvelukuvaus

2.1 Oral myöntää Asiakkaan jäsenille alennusedun hammashoidosta  sopimuksen mukaisesti.

2.2 Asiakkaan jäsenet voivat valita hoitopaikan Oralin toimipisteistä. Oral toimittaa yhteistyön alkaessa Asiakkaan käyttöön tietoa Oralin toimipisteistä.

2.3 Oral toimittaa yhteistyön alkaessa ja sen aikana Asiakkaan ja sen jäsenistön käyttöön tietoa Oralin tarjolla olevista hammashoidon palveluista.

3 Maksukäytäntö

3.1 Asiakkaan jäsenet ovat oikeutettuja seuraavaan alennukseen Oralin kulloinkin voimassaolevan hinnaston mukaisista hinnoista:

Yleishammashoitotasoisista hoitokäynneistä myönnetään 10 % alennus. Tämä alennus ei koske erikoishammaslääkärin suorittamaa hoitoa, eikä esteettistä hammashoitoa. Alennusta ei myöskään myönnetä laboratoriokuluista tai muista erillisveloitettavista kuluista.

3.2 Selvyyden vuoksi todetaan, että edellä kohdassa 3.1 mainittua alennusta ei ole mahdollista yhdistää mahdollisiin alennus-, kampanja- tai muihin tarjoushintoihin, vaan alennus lasketaan aina voimassaolevan hinnaston mukaisista hinnoista.

3.3 Oralilla on oikeus muuttaa kohdassa 3.1 mainittua alennuskäytäntöä milloin tahansa ilmoittamalla siitä Asiakkaalle kirjallisesti viimeistään kolmekymmentä (30) päivää ennen muutoksen voimaantuloa. Asiakkaalla on oikeus neljäntoista (14) päivän kuluessa alennuskäytännön muutosta koskevan ilmoituksen päiväyksestä irtisanoa tämä sopimus kirjallisesti päättymään muutoksen voimaantulopäivänä.

3.4 Kustakin hoitokäynnistä veloitetaan Oralin kulloinkin voimassaolevan hinnaston mukainen klinikkamaksu. Kohdassa 3.1  määritelty alennus ei koske klinikkamaksua.


5 Sopimuksen voimassaolo ja päättäminen

5.1 Sopimus on voimassa toistaiseksi. Kumpikin osapuoli voi irtisanoa sopimuksen päättymään yhden (1) kuukauden irtisanomisaikaa noudattaen. Irtisanominen on tehtävä kirjallisesti.


Tämä sopimus on tehty kahtena saman sisältöisenä kappaleena, yksi kummallekin osapuolelle.Tunniste 7077317


Osallistujat


Oral Hammaslääkärit Oy

Eeva Sarkama

Vaikuttaja

Kaisu LaaksoAllekirjoitettu sähköisellä allekirjoituksella 2024-04-04

Vastapuolet

Kuopion Eläkkeensaajat ry

Juhani MikkonenSinäAllekirjoitettu sähköisellä allekirjoituksella 2024-04-02