Tukholman matka "seilaten syksyyn"

  • ma-ke 5.7.9.2022
  • Tukhoma

Seilaten syksyyn-laivalla Tukholmaan

Paikkoja on vielä muutama jäljellä, joten otan vielä ilmoittautumisia vastaa.  Jos matkalle lähtee meidän yhdistyksestä vähintäin 40 henkilöä, saadaan oma bussi meidän porukalle.

Pohjolan Matka on varannut  meille  laivamatkan ajalla 5.9 - 7.9.2022 Helsingistä Tukholmaan ja takaisin Viking Capriellalla. 

Matkan hinta on B2-hytissä (ikkunaton) 90 € ja A2-hytissä 95 €, mikä sisältää bussikuljetuksen Kuopion linja-autoasemalta ja takaisin. Lisäksi matkan hintaan kuuluu matkatori 6.9, bussikuljetukset Tukholmassa ja runsas risteilyohjelma.

Tukholmassa voi tehdä myös ohjatun kävelykierroksen tai Modernin Tukholma-kiertoajelun 5 € lisähintaan.

Ateriat laivalla etukäteen ostettaessa:

Viking  Syysbuffet päivällinen 37 €/hlö

Viging Buffet meriaamiainen 12 €/hlä

Premium-aamiainen 22 €/hlö

Retket Tukholmassa (lisämaksusta)

Moderni Tukholma -kiertoajelu 5 € / hlö Kierroksella kuullaan tarinoita nykypäivän Tukholmasta ja siitä miten 1970-luvulla suuren muutoksen kokenut Sergelin tori on jälleen uudistunut, nyt 50 vuotta myöhemmin.    

Keskiaikainen Tukholma -kävelykierros 5 € / hlö Keskiajalla lähes koko Tukholman kaupunki mahtui Stadsholmenille eli alueelle, jota nykyään kutsutaan Vanhaksi kaupungiksi. Opastetulla kävelykierroksella tutustutaan Vanhaan Kaupunkiin ja Riddarholmeniin sekä vieraillaan Tukholman vanhimmassa rakennuksessa, Riddarholmenin kirkossa.

Mukaan kannattaa lähteä, koska matka on sopivan pituinen ja aikataulut inhimilliset.  Lisäksi matka sisältää runsaasti ohjelmaa laivassa, sekä perillä Tukholmassa.   Laivan huippuviihteestä vastaa Markku Aro, sekä maankuulu huippusellisti Jussi Makkonen ja pianisti Nazig Azezian.

Matkalle siis lähdetään Kuopion linja-autoasemalta 5.9.2022 klo 09:05 ja tullaan pois illn suussa 7.9.2022.

Ilmoittautuminen  Sinikka Makkoselle.  

puh. 040 764 2051/Sinikka

sinttu298@gmail.com