Kansalaisadressi

20.8.2023

Hei kaikille,


Kansalaisadressi vapaan sivistystyön puolesta


Työväen Sivistysliitto ja muut opintokeskukset ovat yhdessä laatineet adressin, jolla he vetoavat hallitukseen, että se peruisi tai kohtuullistaisi niihin kohdistuvaa - 39 % leikkausta. Hallitusohjelmassa esitetään vapaan sivistystyön koulutukseen 25 miljoonan euron leikkausta, mistä opintokeskuksille kohdentuisi -7 miljoonan euron eli -39 % leikkaus perusrahoituksesta.


Liiton ja sen jäsenyhdistysten saama tuki koulutustemme toteuttamiseen on ollut TSL:lta erittäin merkittävää ja leikkauksella olisi varmasti tukeemme negatiivinen vaikutus. EKL on adressin jo allekirjoittanut ja nyt toivomme, että jäsenkuntamme mahdollisimman laajasti kävisi adressin allekirjoittamassa alla olevasta linkistä josta saa myös lisätietoa asiasta.

Järjestö- ja kansalaisyhteiskuntakoulutus turvattava - Adressit.com

Mikäli kyseiset leikkaukset toteutuvat hallitusohjelman mukaisesti, se tulee vaikuttamaan negatiivisesti myös EKL:n saamaan rahoitukseen ja sitä kautta myös EKL:n koulutustarjontaan. 

Välittäkää tästä viestiä yhdistystenne jäsenille ja on todella suotavaa, että mahdollisimman moni meistä käy allekirjoittamassa adressin. 

Linkki adressiin Järjestö- ja kansalaisyhteiskuntakoulutus turvattava - Adressit.com


Markku Ulmanen

Puheenjohtaja

EKL:n Kuopion Piiri ry

markku.ulmanen@icloud.com

p. 045 8752 729